Barnkalas på Kaatach

Fira födelsedagen på Kaatach och låt vår kalasvärd hjälpa er med allt som hör barnkalaset till. Fira i något av våra kalasrum och låt sedan barnen leka fritt i leklandet och utomhus.

Ni har tillgång till kalasrummet och leklandet i 2,5h (detta gäller under pågående covid-19). Boka barnkalas i Stockholm gör du enkelt i bokningssystemet, där finns info om vilka rum som är lediga, vilka menyer som finns, alla priser o s v.

När du bokar barnkalas i Stockholm hos oss så slipper du handla, städa, baka tårta och ordna lekar – gör det enkelt för er föräldrar, låt oss sköta kalaset.

Välkommen att boka barnkalas alla dagar i veckan.

Har du ont om tid inför kalaset? Skriv ut våra färdiga inbjudningskort, dessa går även att hämta ut i caféet. 

OBS! Med anledning av covid-19 så behöver vi begränsa antalet vuxna på kalasen, max två vuxna per kalassällskap. Våra dagar är numera indelade i block och alla besök kräver förbokning, för att minska smittspridningen. Dessa block styr även kalasens start och sluttider. Entrédörren låses upp kl 10.00, kl 13.00 och kl 16.00 – övriga tider är dörren låst för nya insläpp.

Kalasrummet är uppdukat när ni kommer med serpentiner och med det antalet platser som du har meddelat oss i förväg. Senast torsdagen samma vecka som kalaset äger rum lördag eller söndag så måste du inkomma med info på antalet barn och ev allergier hos barnen.  

Om du önskar ta med egen tårta tillkommer 100 kr i serviceavgift.  

Det är inte tillåtet att ta med egen dryck, fikabröd, snacks eller godis till kalaset utan endast tårta. Vi tillåter inga ballonger då många barn är rädda för dem och det finns kvävningsrisk när ballongerna går sönder.  

Ring oss gärna om du undrar över något kring barnkalas i Stockholm, 08-400 268 80. 

Boka barnkalas

Fira födelsedagen hos oss här i Tyresö och låt vår kalasvärd hjälpa dig med allt som hör barnkalaset till.

I kalasbokningen hittar du alla lediga datum och kalastider. Här kan du även göra olika typer av tillval, till exempel ansiktsmålning, trafikskola, chokladbollar, cirkuskalas, fiskdamm, läsk, chips eller sockerfritt alternativ.

Barnkalas

Våra kalasrum

Djungelrummet
Cirkusrummet
Piratrummet
Skärgårdsrummet

Frågor och svar gällande barnkalas

Frågor och svar gällande covid-19

Läs gärna om våra åtgärder kopplade till covid-19 här »