Spela spel Se på film

Barnkalas på Kaatach

 • Kalas 1
 • Kalas 2
 • Kalas 10
 • Cirkus18
 • Djungel18
 • Kalasfotografen Kaatach Kalasbilder 6
 • Piratrummet
 • Kalasfotografen Kaatach Kalasbilder 7
 • Kalasfotografen Kaatach Kalasbilder 17
 • Kalasfotografen Kaatach Kalasbilder 18
 • Stort Kalasrum
 • 2015 0510 Kaatach Parth 75

 

Fira födelsedagen på Kaatach och låt vår kalasvärd hjälpa er med allt som hör barnkalaset till. Fira i något av våra tre kalasrum och låt sedan barnen leka fritt i leklandet och utomhus. 

Ni har tillgång till kalasrummet i 1,5 timme, men får självklart stanna och leka så länge ni bara orkar. Boka kalas gör ni enkelt i bokningssystemet, där finns info om vilka rum som är lediga, vilka menyer som finns, alla priser o s v.

När ni bokar kalas hos oss så slipper ni handla, städa, baka tårta och ordna lekar - gör det enkelt för er föräldrar, låt oss sköta kalaset.

 Välkommen att boka barnkalas alla dagar i veckan.

Har ni ont om tid inför kalaset? Skriv ut våra färdiga inbjudningskort, dessa går även att hämta ut i caféet. 

Boka barnkalas

I kalasbokningen hittar ni alla lediga datum och kalastider. Här kan ni även göra olika typer av tillval, till exempel föräldrafika, hot snacks, papperstallrikar med motiv, popcorn med mer. Tiden ni bokar i rummet är tiden då er mat kommer att serveras av kalasvärden, direkt efter maten serveras glassbägaren.

Ni bestämmer själva start- och sluttid på ert kalas men ni har tillgång till kalasrummet i 1,5 timme. Vi rekommenderar  att ni uppger till era gäster att samling sker 30 min innan er tid i rummet.

Kalasrummet är uppdukat när ni kommer med serpentiner och med det antalet platser som ni har meddelat oss i förväg. Senast torsdagen samma vecka som kalaset äger rum lördag eller söndag så måste ni inkomma med info på antalet barn och ev allergier hos barnen.

I kalaset ingår obegränsad lektid på Kaatach, öppet kl 10-18 måndag-söndag.

Om ni önskar ni ta med egen tårta tillkommer 100kr i serviceavgift.

Det är inte tillåtet att ta med egen dryck, fikabröd, snacks eller godis till kalaset utan endast tårta. Vi tillåter inga ballonger då många barn är rädda för dem och det finns kvävningsrisk när ballongerna går sönder. Ring oss gärna om ni undrar över något kring barnkalas, 08-400 268 80.

 Boka ditt barnkalas här

 

Priser

Barnkalas

Barnkalas på Kaatach kostar 180 till 220 kronor per barn, beroende på menyval. 

Kika gärna i kalasbokningen för lediga datum, information om menyer och tillval.

Välkomna

Kalas 9

 

Våra kalasrum

Djungelrummet

Detta kalasrum passar perfekt för barn i alla åldrar som vill känna på hur det är att befinna sig i djungeln för en dag. Rummet består av två långbord och en lekfull atmosfär som är dekorerad med ett tema som påminner om den djupaste djungeln. Här kan barn och föräldrar tillsammans njuta av det trevliga kalaset. 

Antal: 7 - 20 barn.

Kalastider: Måndagar till söndagar klockan 11.00, 13.00 eller 15.00. 

DSC00486

  

Cirkusrummet

Detta kalasrum är perfekt för lite yngre barn som vill känna gemenskap och älskar lite bus och lek. Rummet består av två långbord. Beroende på hur många barn som är inbokade i kalaset kan både föräldrar och barn njuta av kalaset tillsammans. Observera dock att om fler föräldrar vill vara delaktiga i kalaset rekommenderar vi er att boka kalas i Skärgårdsrummet eller i Djungelrummet eftersom dessa rum rymmer fler personer åt gången. 

Antal: 7 - 15 barn.

Kalastider: Måndagar till söndagar klockan 10.30, 12.30, 14.30 eller 16.30. 

DSC00482

Piratrummet 

Piratrummet är vårt minsta kalasrum och passar därför en mindre grupp kalasbarn. I detta kalasrum får tyvärr inga kalasföräldrar plats, eventuell föräldrafika kommer således serveras ute i cafeet vilket är ca 10m ifrån kalasrummet.

Antal: 5 - 12 barn (kontakta oss för bokning av färre än 7 barn, gäller endast Piratrummet).

Kalastider: Måndagar till söndagar klockan 11.45 eller 13.45.

Piratrummet 

 Skärgårdsrummet

Detta kalasrum passar dem lite äldre barnen perfekt. Rummet består av en lugn och harmonisk atmosfär som speglar av den svenska skärgården. Här finns det gått om plats för både föräldrar och barn där dem tillsammans kan njuta av det trevliga kalaset. 

Antal: 7 - 32 barn.

Kalastider: Måndagar till söndagar klockan 11.30, 13.30 eller 15.30.

Stort Kalasrum

Kalasmenyer

 

Bullmeny

Bullmenyn passar er som vill ha en god och mysig fika under kalasets gång.

DSC00521

Innehåll per barn:

 • En stor kanelbulle
 • En Smakis (ekologisk) alternativt mjölk
 • En glassbägare med smak av vanilj och hallon
 • En godispåse (godispåsen kan bytas ut mot russin och en sockerfri kexchocklad) Även vegansk godispåse finns som alternativ.

Pris: 180 kronor per barn. I priset ingår självklart fri lek på Kaatach, så länge ni bara orkar mellan kl 10-18.

Korvmeny

Korvmenyn är till för er som vill ha någonting lite lagom till kalaset.

DSC00506

Innehåll per barn:

 • Två wienerkorvar med bröd, alternativt soyakorv eller kycklingkorv
 • En Smakis (ekologisk) alternativt mjölk
 • En glassbägare med smak av vanilj och hallon
 • En godispåse (godispåsen kan bytas ut mot russin och en sockerfri Kexchocklad) Även vegansk godispåse finns som alternativ

Pris: 200 kronor per barn. 

I priset ingår självklart fri lek på Kaatach, så länge ni bara orkar mellan kl 10-18.

 

Liten pannkaksmeny

Den lilla pannkaksmenyn är vår populäraste meny och passar alla.

DSC00505

Innehåll per barn:

 • Två pannkakor med sylt och grädde (finns både glutenfria och laktosfria)
 • En Smakis (ekologisk) alternativt mjölk
 • En glassbägare med smak av vanilj och hallon
 • En godispåse (godispåsen kan bytas ut mot russin och en sockerfri Kexchocklad) Även vegansk godispåse finns som alternativ

Pris: 200 kronor per barn. 

I priset ingår självklart fri lek på Kaatach, så länge ni bara orkar mellan kl 10-18.

 

Stor pannkaksmeny

Den stora pannkaksmenyn passar perfekt för de hungriga barnen.

DSC00503

Innehåll per barn:

 • Fyra pannkakor med sylt och grädde (finns både glutenfria och laktosfria)
 • En Smakis (ekologisk) alternativt mjölk
 • En glassbägare med smak av vanilj och hallon
 • En godispåse (godispåsen kan bytas ut mot russin och en sockerfri Kexchocklad) Även vegansk godispåse finns som alternativ

Pris: 220 kronor per barn. 

I priset ingår självklart fri lek på Kaatach, så länge ni bara orkar mellan kl 10-18.

 

Välkomna!

Frågor och svar om barnkalas

Kalasfotografen Kaatach Kalasbilder 10

Så här går ett kalas till.

Kom gärna till kassan ca 20 min före era egna gäster, så hinner vi visa rummet och berätta lite om anläggningen samt hur kalaset kommer att gå till, innan era kalasbarn kommer. Här svarar vi på eventuella frågor kring kalaset och ni kommer att få entréarmband i samma antal som ni har bokat gäster. Banden sätter ni på era gäster när de anländer och på så vis har ni enkelt koll på att alla kalasbarn är på plats.

 I kalaset ingår obegränsad lektid på Kaatach, öppet kl 10-18 måndag-söndag.

Vänligen notera att när er kalasrumstid börjar serveras maten i ert rum. Det är viktigt att ni passar er mattid då ni har tillgång till rummet i 90 minuter och det är flera moment som ska hinnas med. Sätt därför gärna starttiden på kalaset ungefär 30 min innan er mattid, så att alla gäster hinna komma på plats. Efter maten serveras glass i samband med sång för födelsedagsbarnet. Vi hoppas att ni alla sjunger med.

 Vår personal städar och tömmer kalasrummet direkt efter glassen, så vi är tacksamma om ni tar med era tillhörigheter. Om ni önskar låsa in paket eller värdesaker så har vi förvaringsskåp i kapprummet. Ta gärna med ett hänglås eller köp ett i kassan för 50kr.

När 15 minuter återstår av er kalasrumstid så är det dags för finalen. Er kalasvärd delar nu ut godispåsar till alla kalasbarn. Om ni valt fiskdamm som tillvall (i samband med er bokning) så går ni tillsammans med er kalasvärd till fiskdammen.

Ni har tillgång till kalasrummet i 1,5 timme och önskar ni ta med egen tårta tillkommer 100kr i serviceavgift. 

Vänligen observera att det inte är tillåtet att äta godis i leklandet. Små barn kan lätt sätta i halsen om det ligger godisbitar på golvet.

Hur många får vi vara?

Våra tre kalasrum rymmer max 15, 16 respektive 32 barn. Minsta antal för bokning är sju barn i samtliga kalasrum. Det går att boka kalas för färre antal barn men då måste ni betala för resterande barn. Till exempel: om ni bokar ett kalas för fem barn i Skärdgårdsrummet måste ni betala för sju barn. 

Om ni blir många vuxna som stannar på kalaset rekommenderar vi er att boka Skärgårdsrummet där både barn och vuxna kan fika tillsammans. Ni kan även köpa fika till de vuxna gästerna, boka föräldrafika i samband med din bokning, 25 kronor per person för kaffe och bulle. (ordinarie pris 20kr för bulle samt 20kr för kaffe)

Vad kostar kalaset?

Barnkalas på Kaatach kostar 180 - 220 kronor per barn, beroende på menyval. Observera att eventuella ändringar om antalet barn måste ske senast torsdagen samma vecka som kalaset äger rum, så att personalen vet hur mycket mat de ska förbereda. Om några av kalasbarnen inte dyker upp tillkommer endast en matkostnad för dessa barn.

 Ni har tillgång till kalasrummet i 1,5 timme och önskar ni ta med egen tårta tillkommer 100kr i serviceavgift.

Hur betalar jag?

Du betalar kalaset på plats på Kaatach. Vi tar emot både kort- och kontantbetalning samt swish.

Vissa barn har allergier eller kan inte äta griskött, finns det andra alternativ?

Självklart har vi även soyakorv och kycklingkorv som alternativ till vanlig korv. Vi har dessutom laktosfria och glutenfria pannkakor. Vi har även veganskt alternativ t ex falafel. Glassbägaren i menyn kan bytas upp mot Piggelin för allergiker. Om ni hellre önskas veganskt godis så har vi självklart det också. Meddela oss vid bokningen av kalaset så tar vi kontakt med er och berättar vilka alternativ ni kan välja på. Senast torsdag samma vecka som ni har kalaset lördag/söndag behöver ni återkoppla till oss med antalet barn och ev allergier eller specialkost, tel 08-400 268 80.

Hur bokar jag?

Enklast är det att boka barnkalas direkt i vår kalasbokning men ring oss gärna om ni har fågor kring barnkalas, måndagar till fredagar klockan 10.00 till 18.00 nås vi på tel 08-400 268 80. Det går även bra att lämna meddelande så ringer vi upp så snart vi kan. 

Vad gäller vid avbokning?

Avbokning skall ske skriftligen till personal@kaatach.se minst 2v före kalasdagen för att inte medföra någon debitering. Avbokningar som inkommer 1v före kalasdagen debiteras med 500kr. Senare avbokningar och uteblivna kalas debiteras med hela kalasets värde.

Vad gäller vid ändringar?

Vid ändring av kalasbokning har du som bokar skyldighet att återkomma senast torsdagen innan kalaset med information om vilken ändring du önskar att göra, justering av antalet barn och om det finns någon allergi eller övrig information som vi behöver känna till.

Vad mer bör jag tänka på?

Alla födelsedagskalas måste ha minst en vuxen person med sig som ansvarar för att alla följer de regler vi har på Kaatach.

På Kaatach finns det mindre förvaringsskåp att låsa in värdesaker i. Medtag eget hänglås eller köp ett i vårt café för 50 kronor. Vänligen notera att vi inte får ha barnvagnar inomhus p g a brandsäkerhetsskäl, enligt Södertörns Brandförsvar. Vagnen kan du låsa fast utanför entrén (ta med eget hänglås). I cafét finns babysitter att låna.

Meddela gärna era gäster som kommer med bil att de behöver hämta ett parkeringstillstånd i korgen utanför vår entrédörr alternativt i kassan. 

Finns inbjudningskort?

Javisst, gratis inbjudningskort finns att hämta hos oss på Kaatach eller skriva ut direkt 

Saknar du din bokningsbekräftelse?

När kalaset är bokat i systemet så skickas en bekräftelse till dig på aktuell dag, vald meny o s v. Om du inte har mottagit din bekräftelse efter 24h så titta gärna i skräpkorgen. Lägg gärna in personal@kaatach.se i din adressbok så att våra mejl inte riskerar att hamna i skräpkorgen. 

Cirkuskalas med Fredin Adventure

 Cirkuskalas på Kaatach! 

Kaatach erbjuder Cirkuskalas på lördagarna i samarbete med Fredin Adventure.

- minsta antalet barn är 7st.

- rekommenderad ålder är 5år och uppåt.

I priset ingår en egen cirkuslärare från Fredin Adventure som under 45min finns till hands och kalasbarnen får prova jonglering, pyramid och mycket annat skoj.

För Cirkuskalas tillkommer en avgift om 2 000kr, utöver sedvanlig kalasmeny. Är det fler än 15 barn så tillkommer 1000kr för ytterligare en cirkuslärare.

 

Vill ni ta körkort?

Körkortskalas på Kaatach!

På ett körkortskalas lär sig barnen hur de viktigaste vägmärkena ser ut och hur man beter sig i trafiken. Förutom en teorilektion får barnen köra elbilar i Kaatachs egen stad. Vi gör egna körkort med foto på alla barn som har varit med på körkortskalaset.

Alla deltagande barn får ta med sig teorihäftet och körkortet hem. Rekommenderas från 5år. Utöver vald kalasmeny tillkommer 40kr per barn för trafikskolan.

Kan bokas måndag-söndag, med start 1/11 2019.

2015 0510 Kaatach Parth 56

 

Tivolikalas - VIP

Barnkalas

Tivolikalas på Kaatach! 

STÄNGT FÖR SÄSONGEN!

Vill du göra kalaset ännu roligare? Boka till en egen tivolirunda där din kalasvärd kör dig och dina kompisar på en egen tur.

Priset på tillvalet beror på antalet barn. 

Max 8 barn: 800kr

9-15 barn: 1 000kr

15 barn och uppåt: 1 500kr

I priset ingår alla attraktioner, dvs alla kalasbarn får åka samtliga attraktioner en gång var! 

För att boka detta tillval skriver du in "abonerad tivolirunda" under "övrigt" i din kalasboking.

Mini Jet Taxi 7

Upp