Boka barnkalas i Stockholm, Tyresö på Kaatach

Fira födelsedagen på Kaatach och låt vår kalasvärd hjälpa er att göra det till ett oförglömligt barnkalas. Fira i något av våra kalasrum och låt sedan barnen leka fritt i vårt lekland och utomhus. När du bokar ett barnkalas i Stockholm hos oss på Kaatach så får du välja bland våra tillgängliga kalasrum som har olika teman och gör kalaset ännu roligare! Med många olika spännande teman att välja mellan som djungel, pirater och cirkus så finns det något som passar alla smaker, och på tal om smaker så kan vi självklart se till att det finns en riktigt smaskig tårta till kalaset! I samband med att du bokar barnkalaset så kan du enkelt och smidigt förboka en tårta som vi sedan beställer från Bake My Day och får tårtan levererad lagom till kalaset, perfekt eller hur?

För att boka barnkalas i Stockholm, Tyresö kan du enkelt gå in på vårt bokningssystem, där finns info om vilka rum som är lediga, vilka menyer som finns, alla priser o s v.

Under perioden maj-september kan du sätta guldkant på kalaset genom att åka i vårt tivoli. Vänligen notera att tivolit inte ingår i kalaset, vill man åka köper man biljetter och som kalaskund har du rabatt på dessa i samband med att du gör din kalasbokning digitalt. Mer info om tivolit hittar du här.

Vi är övertygade om att barnen kommer att ha det riktigt kul hos oss på Kaatach, du är varmt välkommen att boka barnkalas i Stockholm alla dagar i veckan!

Har du ont om tid inför kalaset? Skriv ut våra färdiga inbjudningskort, dessa går även att hämta ut i caféet.

Vi gör det enkelt för er föräldrar

Vi förstår att det är mycket som ska hinnas med och att det inte alltid finns tid eller energi till att planera ett riktigt kul barnkalas, men oroa dig inte! Vi vill göra det så enkelt som möjligt för er föräldrar så att ni också ska kunna njuta av kalaset.

När ni bokar barnkalas i Stockholm hos oss så slipper ni:

Handla: När man planerar ett barnkalas så är det mycket som ska införskaffas. Allt från engångsartiklar till dekoration och snacks. Det är inte heller ovanligt att man råkar glömma något som man kommer på i sista minuten och kan vara väldigt stressigt. Men när du bokar ett barnkalas hos oss så sköter vi allt som har med inköp att göra!

Baka: Den viktigaste delen i varje barnkalas är ju den smarriga tårtan! Men det är också väldigt tidskrävande att baka en god och fin tårta. Hos oss kan du enkelt och smidigt förboka en tårta som passar till kalasets tema så fixar vi resten!

Planera lekar: Barnen vill självklart hålla igång och leka vid ett barnkalas, så det gäller att man är ordentligt förberedd! Hos oss på Kaatach så finns det alltid mycket att göra utan att du som förälder behöver planera in lekar.

Städa: Den tråkigaste biten av ett kalas. Att sätta igång och städa efter ett långt kalas när man helst vill varva ner kan vara tufft. Men du behöver inte lyfta ett finger utan vi sköter allt som har med städningen att göra!

Detta och mycket mer sköter vi på Kaatach när ni bokar ett barnkalas i Stockholm så att ni föräldrar också kan njuta av festen tillsammans med era barn!

Välj bland våra spännande kalasrum!

Om du bokar ett barnkalas i Stockholm hos oss så får du även välja bland ett av våra roliga kalasrum! Just nu har vi totalt 4 rum med olika teman som barnen kommer att älska!

Först har vi djungelrummet som passar barn i alla åldrar. Med en atmosfär som är dekorerad med ett tema som påminner om den djupaste djungeln så är vi övertygade om att barnen kommer att älska att ha sitt barnkalas här!

För de yngre barnen som älskar bus och lek så har vi cirkusrummet där man kan rida på en cirkushäst!

Sen har vi det minsta av våra kalasrum, men absolut inte det tråkigaste, piratrummet! Här följer det även med en alldeles speciell gäst på ert barnkalas, allas favoritpirat Jack Sparrow!

Sist men inte minst så har vi skärgårdsrummet som passar utmärkt för de lite äldre barnen. Rummet består av en lugn och harmonisk atmosfär som speglar av den svenska skärgården. Detta är vårt största kalasrum vilket gör att det finns gott om plats för både barn och föräldrar om ni håller ert barnkalas här.

Med barnens livliga fantasi och våra spännande kalasrum så är vi övertygade om att barnen kommer att ha ett riktigt roligt kalas! Om du har några frågor kring våra kalasrum inför ert barnkalas i Stockholm så tveka inte att kontakta oss!

Ni har tillgång till kalasrummet i 1,5h, total tid på vår anläggning är 3,5h där ni får leka fritt både inomhus och utomhus – totalt har vi 3 000kvm fullt med lek och rörelse.

Att tänka på inför barnkalas

Kalasrummet är uppdukat när ni kommer med serpentiner och med det antalet platser som du har meddelat oss i förväg. Senast onsdagen samma vecka som kalaset äger rum lördag eller söndag så måste du inkomma med info på antalet barn och ev allergier hos barnen.  

Om du önskar ta med egen tårta till barnkalaset tillkommer 200 kr i serviceavgift.  

Vänligen notera följande: det är inte tillåtet att ta med egen mat, dryck, fikabröd, snacks eller godis till kalaset utan endast tårta. Vi tillåter inga ballonger då många barn är rädda för dem och det finns kvävningsrisk när ballongerna går sönder.  

Vi uppskattar att ni innan vistelsen läser igenom våra lekregler, för allas säkerhet och trygghet.

Ring oss gärna på 08-400 268 80 om du har några frågor eller vill boka in ett barnkalas i Stockholm, Tyresö.

 

Boka barnkalas

Fira födelsedagen hos oss här i Tyresö och låt vår kalasvärd hjälpa dig med allt som hör barnkalaset till.

I kalasbokningen hittar du alla lediga datum och kalastider. Här kan du även göra olika typer av tillval, till exempel ansiktsmålning, trafikskola, chokladbollar, cirkuskalas, fiskdamm, läsk, chips eller sockerfritt alternativ.

Barnkalas

Våra kalasrum

Djungelrummet
Cirkusrummet
Piratrummet
Skärgårdsrummet

Frågor och svar gällande barnkalas

Frågor och svar gällande covid-19

Läs gärna om våra åtgärder kopplade till covid-19 här »