Boka barnkalas i Stockholm, Tyresö på Kaatach

Fira födelsedagen på Kaatach och låt vår kalasvärd hjälpa er med allt som hör barnkalaset till. Fira i något av våra kalasrum och låt sedan barnen leka fritt i leklandet och utomhus.

Ni har tillgång till kalasrummet i 1,5h, total tid på vår anläggning är 3,5h där ni får leka fritt både inomhus och utomhus – totalt har vi 3 000kvm fullt med lek och rörelse.

Boka barnkalas i Stockholm, Tyresö gör du enkelt i bokningssystemet, där finns info om vilka rum som är lediga, vilka menyer som finns, alla priser o s v.

När du bokar barnkalas i Stockholm, Tyresö hos oss så slipper du handla, städa, baka tårta och ordna lekar – gör det enkelt för er föräldrar, låt oss sköta kalaset.

Under perioden maj-september kan du sätta guldkant på kalaset genom att åka i vårt tivoli. Vänligen notera att tivolit inte ingår i kalaset, vill man åka köper man biljetter och som kalaskund har du rabatt på dessa i samband med att du gör din kalasbokning digitalt. Mer info om tivolit hittar du här.

Önskas tårta till kalaset? Du förboka en tårta till kalaset i samband med att du bokar kalaset hos oss. Vi beställer tårtorna från Bake My Day och får tårtorna levererade till oss lagom till kalaset. Perfekt eller hur?

Välkommen att boka barnkalas alla dagar i veckan.

Har du ont om tid inför kalaset? Skriv ut våra färdiga inbjudningskort, dessa går även att hämta ut i caféet.

Att tänka på inför barnkalas

Kalasrummet är uppdukat när ni kommer med serpentiner och med det antalet platser som du har meddelat oss i förväg. Senast onsdagen samma vecka som kalaset äger rum lördag eller söndag så måste du inkomma med info på antalet barn och ev allergier hos barnen.  

Om du önskar ta med egen tårta tillkommer 150 kr i serviceavgift.  

Vänligen notera följande: det är inte tillåtet att ta med egen dryck, fikabröd, snacks eller godis till kalaset utan endast tårta. Vi tillåter inga ballonger då många barn är rädda för dem och det finns kvävningsrisk när ballongerna går sönder.  

Vi uppskattar att ni innan vistelsen läser igenom våra lekregler, för allas säkerhet och trygghet.

Ring oss gärna på 08-400 268 80 om du har några frågor eller vill boka in ett barnkalas i Stockholm, Tyresö.

 

Boka barnkalas

Fira födelsedagen hos oss här i Tyresö och låt vår kalasvärd hjälpa dig med allt som hör barnkalaset till.

I kalasbokningen hittar du alla lediga datum och kalastider. Här kan du även göra olika typer av tillval, till exempel ansiktsmålning, trafikskola, chokladbollar, cirkuskalas, fiskdamm, läsk, chips eller sockerfritt alternativ.

Barnkalas

Våra kalasrum

Djungelrummet
Cirkusrummet
Piratrummet
Skärgårdsrummet

Frågor och svar gällande barnkalas

Frågor och svar gällande covid-19

Läs gärna om våra åtgärder kopplade till covid-19 här »