Utomhuslek för barn

Vi har mycket skoj att erbjuda med utomhuslek för barn, bland annat har vi stora trampoliner, gungor, klätterborg med rutschkanor men även ett talande utedass där man får lära sig allt om en prutt. I Kaatach hamn har vi tre båtar som är perfekta för lite sjörövarlek, men se upp för landkrabborna. Ute på gården hittar ni även vårt Rymdland, där du får lära dig om planeter och stjärntecken och besöket avslutas med rymddisco. Detta och många andra barnaktiviteter i Stockholm hittar du hos oss.

Vår utomhuslek för barn är öppen året runt, men vårt tivoli körs endast under perioden maj-september, säsongspremiär 2024 är den 9/5.

Vi har t ex Lilla fritt fall, Karusellen, Berg- och dalbanan Larven, Helikoptern, Kaatach Air samt vårt lilla tåg som avgår till Grönköping. Missa inte att passera säkerhetskontrollen innan du går ombord på Kaatach Air, mot Rymdlandet.

Om du har frågor angående utomhuslek för barn och hur det fungerar så tveka inte att kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor!

Minitivoli

På Kaatachs minitivoli kan barnen bland annat åka berg- och dalbana, flyga Flygande helikoptern och ta en biltur i Mini jet taxi.