Tivoli för barn i Stockholm – stängt för säsongen

Hos oss på Kaatach hittar du ett tivoli för barn i Stockholm med många roliga attraktioner som barnen kommer att älska! Här kan barnen bland annat åka berg- och dalbanan Larven, flyga Helikoptern, åka Lilla fritt fall, ta en tur i Karusellen, flyga till Rymdlandet med Kaatach Air och åka tåget som avgår till Grönköping. 

Tivolit körs under maj till och med september varje år. Sista turen för 2023 äger rum den 24/9.

Från och med v.33 går vi in i lågsäsong och då körs tivolit endast lördagar och söndagar enligt fast tidtabell. Samling framför tågperrongen och därefter körs en attraktion i taget, då vi är i lågsäsong. Hela “rundan” tar ca 50 min. 

Avgång startar kl 11.00, kl 12.00, kl 15.00 samt kl 16.00.

OBS! Vid kraftigt regn eller åska kör vi inga attraktioner utomhus p g a säkerhetsrisken.

Priser

Alla besökande barn som har fyllt 1år betalar sedvanligt inträde för att besöka vår anläggning. Vill man dessutom åka tivolit så köper man biljetter enligt nedan. Alla barn som åker tivolit måste uppvisa sitt armband samt ha tivolibiljett för de attraktioner som man vill åka.

Ett åk: 40 kronor per person

Sex åk: 220 kronor

Tolv åk: 400 kronor

Vänligen notera att tivolibiljetter inte återköpes, men det går bra att använda dem vid nästa besök. 

Boka kalas

Inför besöket

När du ankommer med bil till Kaatach behöver du hämta ett parkeringstillstånd i den gula lådan utanför vår entrédörr.

Vänligen notera att vi tyvärr inte får ha barnvagnar inomhus på Kaatach, på grund av brandsäkerhetsskäl från Södertörns Brandförsvar. Det går bra att låsa fast barnvagnen utanför vår entré (under tak), medtag gärna eget lås.