Evenemang & barnföreställningar i Stockholm

Bland alla våra roliga aktiviteter så håller vi i många evenemang och barnföreställningar i Stockholm med varierande teman. Vi har haft många roliga evenemang som t.ex häftiga magishower med trollkarl, ansiktsmålningar och även besök av vår snälla tiger “Krabaten”. Ett väldigt populärt evenemang som vi håller i regelbundet är vår alldeles egna trafikskola där barnen får lära sig vägmärken och köra elbil i Kaatach egna lilla stad. Som deltagare på vår trafikskola får man ett teorihäfte och ett personligt körkort med sig hem.

Om du vill läsa mer om ett specifikt evenemang eller barnföreställning så finns det mer information om du trycker på eventet nere i kalendern.

En minnesvärd upplevelse

Vi vill att barnen ska ha en rolig, lärorik och minnesvärd stund under sin vistelse hos oss på Kaatach och gör därför vårt bästa för att se till att planera in olika evenemang. Vi har alltid specifika event som är återkommande, men håll utkik i kalendern så att ni inte missar något alldeles speciellt. För det mesta så ingår både evenemang och barnföreställningar i entrékostnaden, men läs gärna igenom informationen på eventet om något annat skulle gälla.

Håll koll på våra inplanerade evenemang och barnföreställningar i Stockholm i kalendern nedan så att du kan planera in ditt besök, varmt välkommen till vårt Kaatach Lekland!