Inför besöket

Med anledning av den pågående pandemin har vi numera ett förbokningssystem för att kunna säkerställa att vi håller nere antalet besökare och bidrar till minskad smittspridning. Boka er plats här. På vardagar har vi två bokningsbara tider; kl 10,00-13,30 alternativt kl 14,30-18,00. Mellan dessa block stänger vi 60 min för städning och lunchrast. På helgerna har vi tre bokningsbara tider; kl 10,00- 12,30, kl 13,00-15,30 alternativt kl 16,00-18,30. Under helgerna har vi stängt i 30 minuter mellan dessa block. Vänligen notera att entrén är öppen 15 min för insläpp och är därefter låst för nya gäster, dvs öppet kl 10,00-10,15, 13,00-13,15 samt 16,00-16,15.

När ni ankommer med bil till Kaatach behöver ni hämta ett parkeringstillstånd i den gula lådan utanför vår entrédörr.

Vänligen notera att vi tyvärr inte får ha barnvagnar inomhus på Kaatach, på grund av brandsäkerhetsskäl från Södertörns Brandförsvar. Det går bra att låsa fast barnvagnen utanför vår entré (under tak), medtag gärna eget lås.

Vad kostar entrén?  Läs mer här »

I vårt café erbjuder vi ett varierat utbud när det gäller både varmrätter, dryck, godis, glass och fikabröd. Barnmat finns att köpa till de allra minsta. Vi säljer även frukt, smoothies och blöjor.

Självklart har vi vegetariska, laktosfria, mjölkfria och glutenfria produkter/alternativ. Fråga personalen vid eventuella allergier så får ni se vår allergilista.

För den kaffesugna finns det både espresso, latte, macchiato och cappuccino. Vi har full koll på allergier och kan erbjuda alternativ på både mat och fika.

Det inte är tillåtet att äta medhavd mat eller fika på Kaatach.

För att vårt lekland ska vara så rent och fint som möjligt för lekande barn så ber vi er att inte äta där, utan på anvisad plats i cafét. Även små smulor eller russin kan snabbt bli en kvävningsrisk för småbarn.

Läs gärna våra lekregler

– Medföljande vuxen har alltid fullt ansvar för sina barn på Kaatach.

– För att undvika att barnen krockar och gör sig illa så önskar vi att de inte klättrar uppåt i rutschkanorna och inte heller på rutschkanorna.

– För att barnen ska lära sig säkerhet kring tåget och tågrälsen så är det önskvärt att varken barn eller vuxna kliver på tågrälsen och att barnen inte vistas på tågperrongen utan Kaatachs personal.

– För våra trampoliner finns särskilda säkerhetsregler angivna vid entrén till dessa, målsman ansvarar för att barnet följer dessa.

– Elbilarna är populära och många barn vill köra så vänligen hjälp dem med att turas om, så att alla får åka. Barnen har alltid förtur även om vuxna kan åka (max 100kg).

– För alla barns trivsel och säkerhet så ber vi att alla former av förtäring sker i cafét.

– Barn under 12 år måste alltid ha vuxet sällskap med sig på Kaatach.

Kartbild

Behöver du hjälp att hitta hit?

Till Kaatach kan du åka enkelt med buss och vi har också en gratis parkering för dig som kommer med bil.