Inför besöket

För att vara garanterad sin plats ser vi gärna att våra gäster även fortsättningsvis förbokar sitt besök hos oss. Detta medför att vi kan fortsätta vara extra noga med städning mellan blocken och vi kan erbjuda er en ännu finare och renare anläggning.

När ni ankommer med bil till Kaatach behöver ni ett parkeringstillstånd, det får ni genom att uppge ert reg nummer i kassan när ni checkar in.

Vi har värdeskåp i entrén, ta med eget hänglås eller köp i kassan.

Vår anläggning är kontantfri, vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. (Ej American Express eller Diners).

Vi har ett fåtal spel där man behöver 10-kronor för att spela, vi hjälper er gärna med växel i kasssan, mot Swish eller betalkort.

Vänligen notera att vi tyvärr inte får ha barnvagnar inomhus på Kaatach, på grund av brandsäkerhetsskäl från Södertörns Brandförsvar. Det går bra att låsa fast barnvagnen utanför vår entré (under tak), medtag gärna eget lås.

Runt om i leklandet har vi mysiga soffor där föräldrar kan ta det lugnt och se på när barnen leker, om ni inte själva vill hänga med på deras äventyr. Vi har gratis wifi som ni kan ansluta till under ert besök.

Vad kostar entrén?  Läs mer här »

I vårt café erbjuder vi ett varierat utbud när det gäller både varmrätter, dryck, godis, glass och fikabröd. Barnmat finns att köpa till de allra minsta. Vi säljer även frukt, smoothies och blöjor.

Självklart har vi vegetariska, laktosfria, mjölkfria och glutenfria produkter/alternativ. Fråga personalen vid eventuella allergier så får ni se vår allergilista.

För den kaffesugna finns det både espresso, latte, macchiato och cappuccino. Vi har full koll på allergier och kan erbjuda alternativ på både mat och fika.

Det inte är tillåtet att äta medhavd mat eller fika på Kaatach.

För att vårt lekland ska vara så rent och fint som möjligt för lekande barn så ber vi er att inte äta där, utan på anvisad plats i cafét. Även små smulor eller russin kan snabbt bli en kvävningsrisk för småbarn.

Läs gärna våra lekregler

– Förälder eller annan myndig person  har alltid fullt ansvar för sina barn på Kaatach.
– För att undvika att barnen krockar och gör sig illa så önskar vi att de inte klättrar uppåt i rutschkanorna och inte heller på rutschkanorna.
– För att barnen ska lära sig säkerhet kring tåget och tågrälsen så är det önskvärt att varken barn eller vuxna kliver på tågrälsen och att barnen inte vistas på tågperrongen utan Kaatachs personal.
– För våra trampoliner finns särskilda säkerhetsregler angivna vid entrén till dessa, målsman ansvarar för att barnet följer dessa. Det är inte tillåtet att hoppa med skor och man får inte hoppa på nätet runt om trampolinerna.
– Elbilarna är populära och många barn vill köra så vänligen hjälp dem med att turas om, så att alla får åka. Barnen har alltid förtur även om vuxna kan åka (max 100kg).
– För alla barns trivsel och säkerhet så ber vi att alla former av förtäring sker i cafét.
– Förtäring av medhavd mat och dryck är ej tillåten.
– All förtäring, inklusive tuggummi och godis, ska intas i vårt café – inte i leklandet.
– Alla lekande barn måste alltid ha sällskap av sin förälder eller annan myndig person på Kaatach. Gäller 0-16år.
– Personalen har rätt att avvisa alla som äventyrar andras säkerhet eller ej följer våra regler.
– Inga skor är tillåtna i leklandet.
– Det är inte tillåtet att klättra utanpå klätternäten eller uppför rutschkanor, för allas säkerhet.
– Är man sjuk så stannar man hemma med hänsyn till andra gäster.
– Om gäst uppvisar sjukdomssymtom under besöket har vi rätt att be denne att lämna leklandet och får då entrén återbetald.
– Kaatach Lekland ansvarar inte för värdesaker, detta inkluderar jackor och skor.

Bra att veta för dig som har funktionsvariation

Kollektivtrafik
Kollektivtrafikens hållplatser till och från Kaatach Lekland är placerade cirka 200 meter från huvudentrén. Busslinje 875, 824 samt 815 trafikerar hållplatsen som heter ”Petterboda”. Färdtjänst har möjlighet att släppa av och hämta gäster direkt utanför vår huvudentré.

Parkering
Det finns ett 30-tal parkeringsplatser för gäster, men enbart en plats för rörelsehindrade, denna är belägen precis framför huvudentrén.

För att parkera på vår parkering krävs ett digitalt parkeringstillstånd från Apcoa Flow. I kassan får du rabattkoden som du lägger in i Apcoa Flow-appen tillsammans med ditt reg.nr. Apcoa appen hämtar du i App Store eller på Google Play.

Ledsagare eller personlig assistent
Gäst med funktionsvariation betalar ordinarie entrépris, men ledsagare eller assistent till gäst med fysisk eller dold funktionsvariation har fri entré. Ledsagaren måste vara minst 16 år fyllda och kunna uppvisa legitimation.
Gäst med funktionsvariation bör ha med sig intyg som visas upp i kassan vid ankomst. Intyget ska innehålla ditt namn samt en kort beskrivning av hur ditt behov av ledsagning ser ut. Vi godkänner intyg från vården, kommunen, skola samt assistansbolag.

Åkattraktioner
Gäst med funktionsvariation betalar ordinarie pris för åkattraktioner. Om gäst med funktionsvariation behöver hjälp vid i- och urstigning ur attraktion erbjuds den personliga assistenten/ledsagare att fritt åka med.

Vårt café
I cafét erbjuds laktos- och glutenfria samt vegetariska rätter. Har du andra allergier, behöver hjälp med att få menyn uppläst eller hjälp med servering – prata med vår personal på plats så vi hjälper dig. Cafét är anpassat för rullstolar.

Toaletter
Rullstolsanpassad toalett finns i anslutning till cafét.

Frågor?
Har du fler frågor är du alltid välkommen att ringa eller maila till oss. Behöver du hjälp eller mer information på plats kan du alltid vända dig till personalen i kassan. Välkommen!

 

Kartbild

Behöver du hjälp att hitta hit?

Till Kaatach kan du åka enkelt med buss och vi har också en gratis parkering för dig som kommer med bil.