Lek och Lär i Stockholm med barnaktiviteter

På Kaatach lekland har vi många olika baraktiviteter för barn i alla åldrar. För oss är det viktigt att alla barnaktiviteter är både roliga och utvecklande. Med lek och lär i Stockholm hos oss kan barnen dansa, ta del av barnföreställningar och event, köra elbilar, upptäcka vår egna stad med café, polisstation, bank, kök, brandstation, fängelse, bilverkstaden, och inte minst leka loss i alla våra klätterställningar och rutschkanor. Med mängder av roliga lek och lär barnaktiviteter, event och föreställningar så garanterar vi att ditt barn kommer att ha en rolig och lärorik stund hos oss på Kaatach!

I vårt kalendarium hittar du löpande information om tider och kommande barnteatrar och event. Om du har övriga frågor kring lek och lär i Stockholm,
tveka inte att kontakta oss!

Lek och lär för barn i alla åldrar

Hos oss på Kaatach finns det både roliga och lärorika barnaktiviteter i Stockholm för barn i alla åldrar. Tycker man att det är roligt med bilar så kan man besöka vår helt egna trafikskola där barnen får åka runt med elbilar och lära sig trafikregler. Eller om man är intresserad av rymden så kan man besöka rymdlandet där man får lära sig om planeterna och universum och besöka planeten Kaata där det bor underliga figurer. Vi kan garantera att det finns barnaktiviteter hos oss som ditt barn kommer att älska.

Då vi fokuserar mycket på lek och lär så passar vårt lekland även perfekt för skolutflytker eller förskoleutflykter.

Med lek och lär i Stockholm så är vi säkra på att ditt barn kommer att ha en rolig och lärorik stund hos oss på Kaatach!

Boka kalas

Inför besöket

När du ankommer med bil till Kaatach behöver du hämta ett parkeringstillstånd i den gula lådan utanför vår entrédörr.

Vänligen notera att vi tyvärr inte får ha barnvagnar inomhus på Kaatach, på grund av brandsäkerhetsskäl från Södertörns Brandförsvar. Det går bra att låsa fast barnvagnen utanför vår entré (under tak), medtag gärna eget lås.