Boka födelsedagskalas i Stockholm, Tyresö på Kaatach

När ni firar födelsedagen hos oss på Kaatach så hjälper vår kalasvärd er att göra det till en oförglömlig födelsedag. Välj bland några av våra olika kalasrum och låt sedan barnen leka fritt i leklandet och utomhus. När du bokar födelsedagskalas i Stockholm hos oss så får du välja bland våra kalasrum som har olika spännande teman! Med många olika spännande teman som djungel, cirkus och pirater så finns det ett rum för alla smaker, och på tal om smaker så måste det självklart finnas en smaskig tårta till födelsedagskalaset! När du bokar födelsedagskalaset så kan du även förboka en tårta som vi sedan beställer från Bake My Day och får den levererad till kalaset, smidigt eller hur?

För att boka födelsedagskalas i Stockholm och Tyresö så kan du gå in på bokningssystemet, där kan du se vilka kalasrum som är tillgängliga, vilka menyer som finns och priset med mer. 

Om du bokar kalas under perioden maj-september så kan du sätta guldkant på kalaset genom att besöka vårt egna tivoli. Viktigt att notera är att tivolit inte ingår i själva kalaset utan om man vill åka så köper man biljetter och som kund har du rabatt på dessa i samband med att du gör kalasbokningen digitalt. Mer info om tivolit hittar du här.

Vi är säkra på att barnen kommer att ha en riktigt rolig stund hos oss, du är varmt välkommen att boka ett födelsedagskalas i Stockholm alla dagar i veckan!

Ont om tid inför kalaset? Skriv ut våra färdiga inbjudningskort som även att hämta ut i caféet.

Vi gör det enkelt för er föräldrar

Att planera och hålla i ett födelsedagskalas är tidskrävande och tar väldigt mycket energi. Det är inte alltid tid och energi finns för att göra ett riktigt kul barnkalas, men oroa dig inte! Vi på Kaatach vill göra det så enkelt som möjligt för er föräldrar så att ni kan koppla av.

Om man bokar ett födelsedagskalas i Stockholm hos Kaatach så slipper ni:

Handla: Det är mycket som behöver införskaffas för ett lyckat födelsedagskalas. Man behöver allt från dekorationer till engångsartiklar och snacks. Sen händer det ju ofta att man råkar glömma något som man kommer på i sista minuten vilket kan bli väldigt stressigt. Men om du bokar ett födelsedagskalas hos oss så sköter vi allt som har med inköp att göra så att du kan fokusera på annat!

Baka: Man kan ju inte ha ett födelsedagskalas utan en smaskig tårta! Men att baka en tårta kan vara väldigt tidskrävande och svårt om man inte är van vid att baka. Hos oss så kan du enkelt förboka en tårta som passar kalasets tema så ser vi till att sköta resten!

Planera lekar: Det är inget kalas utan lite lek och spring. Det gäller att man är förberedd vid ett födelsedagskalas så att barnen kan leka och hitta på roliga aktiviteter. Hos oss på Kaatach så finns det alltid något att göra! Här kan barnen leka i vårt lekland eller utomhus utan att du behöver planera massor av aktiviteter.

Städa: Efter att man har haft roligt så är det alltid någon som behöver städa upp. Efter en lång dag av kalas så vill man helst koppla av och ladda batterierna istället för att sätta igång att städa. Men om du bokar ett födelsedagskalas hos oss så behöver du inte lyfta ett finger utan vi sköter allt som har med städning att göra!

Detta och mycket mer är vad du kan förvänta dig när du väljer Kaatach för nästa födelsedagskalas i Stockholm!

Kalasrum med olika teman

När du bokar ett födelsedagskalas i Stockholm hos oss så får du välja bland våra kalasrum som alla har olika teman. Just nu så har vi 4 rum med spännande teman som barnen kommer att älska!

Först så har vi djungelrummet som passar barn i alla åldrar. Här har vi dekorerat rummet med ett tema som påminner om den djupaste djungeln vilket gör kalaset ännu mer spännande!

För de lite yngre barnen som älskar att busa och leka så rekommenderar vi cirkusrummet där man även kan rida på en cirkushäst!

Sen har vi piratrummet! Det minsta rummet men absolut inte det tråkigaste. Här ingår det även en speciell gäst på födelsedagskalaset, allas favoritpirat Jack Sparrow!

Sen har vi skärgårdsrummet som passar perfekt för lite äldre barn. Rummet är lugnt och harmoniskt och har en atmosfär som speglar av den svenska skärgården. Detta är det största av våra kalasrum vilket gör det utmärkt för lite större sällskap eller om föräldrar vill vara med på kalaset.

Kombinera barnens livliga fantasi och våra spännande kalasrum så har vi ett födelsedagskalas som barnen kommer att älska! Om du har några frågor inför ert födelsedagskalas i Stockholm så tveka inte att kontakta oss!

Ni har tillgång till kalasrummet i 1,5h, total tid på vår anläggning är 3,5h där ni får leka fritt både inomhus och utomhus – totalt har vi 3 000kvm fullt med lek och rörelse.

Att tänka på inför födelsedagskalaset

När ni kommer så är kalasrummet uppdukat med serpentiner och med antalet platser du meddelat oss i förväg. Du måste inkomma med info på antalet barn och eventuella allergier senast Onsdagen samma vecka som kalaset ska vara.

Om du vill ta med egen tårta till födelsedagskalaset tillkommer 200 kr i serviceavgift.  

Vänligen notera följande: det är inte tillåtet att ta med egen mat, dryck, fikabröd, snacks eller godis till kalaset utan endast tårta. Vi tillåter inga ballonger då många barn är rädda för dem och det finns kvävningsrisk när ballongerna går sönder.  

Vi uppskattar att ni innan vistelsen läser igenom våra lekregler, för allas säkerhet och trygghet.

Ring oss gärna på 08-400 268 80 om du har några frågor eller vill boka in ett födelsedagskalas i Stockholm, Tyresö.

 

Boka barnkalas

Fira födelsedagen hos oss här i Tyresö och låt vår kalasvärd hjälpa dig med allt som hör barnkalaset till.

I kalasbokningen hittar du alla lediga datum och kalastider. Här kan du även göra olika typer av tillval, till exempel ansiktsmålning, trafikskola, chokladbollar, cirkuskalas, fiskdamm, läsk, chips eller sockerfritt alternativ.

Barnkalas

Våra kalasrum

Djungelrummet
Cirkusrummet
Piratrummet
Skärgårdsrummet

Frågor och svar gällande barnkalas

Frågor och svar gällande covid-19

Läs gärna om våra åtgärder kopplade till covid-19 här »