Roliga barnaktiviteter i Stockholm

På vårt lekland i Stockholm så har vi ett mål, att alla ska ha så roligt som möjligt! På över 3000 kvadratmeter så finns det mängder av roliga aktiviteter för barn i Stockholm att hitta på. Det finns både aktiviteter inomhus och utomhus för lite frisk luft beroende på hur vädret ser ut. En av de populäraste aktiviteterna är vår helt egna trafikskola där barnen får lära sig vad de viktigaste vägmärkena betyder och hur man ska bete sig i trafiken. Vår lilla stad har till och med små elbilar som barnen får åka runt med. Många av våra barnaktiviteter i Stockholm har även stort fokus på just lek och lär där målet är att man ska ha kul samtidigt som man lär sig något.

Aktiviteter för barn i Stockholm i alla åldrar

Vi har väldigt många barnaktiviteter i Stockholm som passar barn i alla åldrar. Oavsett om man är intresserad av rymden och vill göra ett besök i rymdlandet där man får lära sig mer om planeterna eller om man tycker om bilar så hittar du allt i vårt lekland! Vi har även en rolig tipsrunda med kluriga frågor om allt från disneyfilmer till djur och natur.

Om du har några frågor eller funderingar kring några av våra barnaktiviteter i Stockholm eller om du vill boka in ett besök så tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig!

Bland våra barnaktiviteter i Stockholm så ingår:

Trafikskolan:

Av alla aktiviteter för barn ni hittar hos oss så är trafikskolan en av de populäraste! Först går vi igenom de vanligaste trafikmärkena och hur man ska föra sig i trafiken. Sen får barnen prova på att köra runt på elbilar i vår egna lilla stad. Alla barn som deltar får ett helt eget körkort att ta med sig hem!

Tipspromenad:

Våra aktiviteter för barn är anpassade så att barnen har kul samtidigt som man får lära sig något. På våra tipspromenader får barnen springa runt och leta efter de olika frågorna. På den ena rundan har vi frågor om djur och natur och på den andra har vi roliga frågor om Disneykaraktärer.

Rymdlandet:

Vi har många barnaktiviteter i Stockholm, men på den mest spännande aktiviteten så gör vi en resa ut i rymden barnen får lära som om planeterna i vårt solsystem. De får även göra ett besök på planeten Kaata där det finns underliga utomjordingar och mängder av roliga och spännande aktiviteter!

Boka kalas

Inför besöket

När du ankommer med bil till Kaatach behöver du hämta ett parkeringstillstånd i den gula lådan utanför vår entrédörr.

Vänligen notera att vi tyvärr inte får ha barnvagnar inomhus på Kaatach, på grund av brandsäkerhetsskäl från Södertörns Brandförsvar. Det går bra att låsa fast barnvagnen utanför vår entré (under tak), medtag gärna eget lås.