Roliga barnaktiviteter i Stockholm

På vårt lekland i Stockholm så har vi ett mål, att alla ska ha så roligt som möjligt! På över 3000 kvadratmeter så finns det mängder av roliga aktiviteter för barn i Stockholm att hitta på. Det finns både aktiviteter inomhus och utomhus för lite frisk luft beroende på hur vädret ser ut. En av de populäraste aktiviteterna är vår helt egna trafikskola där barnen får lära sig vad de viktigaste vägmärkena betyder och hur man ska bete sig i trafiken. Vår lilla stad har till och med små elbilar som barnen får åka runt med. Många av våra barnaktiviteter i Stockholm har även stort fokus på just lek och lär där målet är att man ska ha kul samtidigt som man lär sig något.

Aktiviteter för barn i Stockholm i alla åldrar

Vi har väldigt många barnaktiviteter i Stockholm som passar barn i alla åldrar. Oavsett om man är intresserad av rymden och vill göra ett besök i rymdlandet där man får lära sig mer om planeterna eller om man tycker om bilar så hittar du allt i vårt lekland! Vi har även en rolig tipsrunda med kluriga frågor om allt från disneyfilmer till djur och natur.

Om du har några frågor eller funderingar kring några av våra barnaktiviteter i Stockholm eller om du vill boka in ett besök så tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig!

Boka kalas

Inför besöket

När du ankommer med bil till Kaatach behöver du hämta ett parkeringstillstånd i den gula lådan utanför vår entrédörr.

Vänligen notera att vi tyvärr inte får ha barnvagnar inomhus på Kaatach, på grund av brandsäkerhetsskäl från Södertörns Brandförsvar. Det går bra att låsa fast barnvagnen utanför vår entré (under tak), medtag gärna eget lås.