Skolutflykt Stockholm

Planerar du en skolutflykt i Stockholm? Det är alltid roligt för barnen att få hitta på nya roliga aktiviteter och vara med om spännande upplevelser. Ibland behöver de även göra sig av med mänger av energi och då passar vårt lekland perfekt för en skolutflykt i Stockholm!

I vårt enorma lekland på cirka 3000 kvadratmeter av spring och lek finns det mängder av roliga barnaktiviteter att hitta på. Man kan dansa, spela spel, delta i vår egna lilla trafikskola, klättra, köra elbil och mycket mer! Vi kan garantera att barnen kommer att älska det! Kanske är vårt lekland den bästa skolutflykten i Stockholm? Det får barnen avgöra efter besöket!

Men när man är i skolan så är det viktigt att man ska lära sig. Det tycker vi på Kaatach också, därför har vi många aktiviteter som är både roliga och lärorika som bland annat tipspromenader, trafikskola med elbilar eller ett spännande rymdland där barnen kan lära sig mer om vårt solsystem, planeter och stjärnor! I vårt pedagogiska lekland finns det roliga och lärorika aktiviteter för barn i alla åldrar.

Skolor, förskolor och dagbarnvårdare med grupper om minst fem barn betalar 99 kronor per barn, måndagar till fredagar, dock ej under skollov eller helger, då gäller ordinarie pris som övriga gäster. Om ni förbokar ett kalasrum så får ni äta medhavd matsäck där, ring oss för bokning. Medtag rekvisition eller intyg som referens. 

Under helger/lov gäller besök till ordinarie priser och ingen medhavd matsäck.

Om du har frågor kring hur vi kan hjälpa dig att planera nästa skolutflykt i Stockholm så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att anpassa er vistelse hos oss, varmt välkomna!

Lekträffar

Lek & Lär på Kaatach

På Kaatach har vi många olika barnaktiviteter och kurser för barn i alla åldrar. För oss är det viktigt att alla barnaktiviteter är både roliga och utvecklande.