Leklandet

På Kaatach lekland i Tyresö får både fantasin och myrorna i benen släppa loss. I vårt pedagogiska lekland på cirka 3 000 kvadratmeter finns det massor av spännande barnaktiviteter och upplevelser. Här kan barnen leka, dansa, spela olika spel, klättra och lära sig trafikregler på Kaatach trafikskola. Våra elbilar finns alltid tillgängliga i den lilla staden med trafikljus, vägmärken, övergångsställen, polisstation, brandstation, sjukhus, skola, bank, fängelse med mera.

Vi har även tipspromenad och lekträffar för barn med behov av särskilt stöd.

När vädret tillåter kan barnen flyga med Kaatach Air till Rymdlandet, lägga till med båten i hamnen eller resa med tåget på äventyr. Här finns rutschkanor, lekhörnor, upplevelsestugor och ett minitivoli. På Kaatach lekland finns alltid något nytt att upptäcka för hela familjen och bara fantasin sätter gränsen för lek och bus.

Håll utkik i vårt kalendarium efter allt kul som händer här i Tyresö. Du kan även följa oss på instagram @kaatach_lekland

Lekträffar

Lek & Lär på Kaatach

På Kaatach har vi många olika barnaktiviteter och kurser för barn i alla åldrar. För oss är det viktigt att alla barnaktiviteter är både roliga och utvecklande.