Lekland i Stockholm, Tyresö

Roliga aktiviteter för barn

På Kaatach lekland i Stockholm, Tyresö får både fantasin och myrorna i benen släppa loss. I vårt pedagogiska lekland i Stockholm på cirka 3 000 kvadratmeter finns det massor av spännande upplevelser och barnaktiviteter i Stockholm. Här kan barnen leka, dansa, spela olika spel, klättra och lära sig trafikregler på Kaatach trafikskola. Våra elbilar finns alltid tillgängliga i den lilla staden med trafikljus, vägmärken, övergångsställen, polisstation, brandstation, sjukhus, skola, bank, fängelse med mera.

Vi har även tipspromenad och lekträffar för barn med behov av särskilt stöd.

Ett lekland fullt med roliga aktiviteter

Det finns många spännande och roliga upplevelser för barn i alla åldrar hos oss på Kaatach. När vädret tillåter kan barnen flyga med Kaatach Air till Rymdlandet, lägga till med båten i hamnen eller resa med tåget på äventyr. Här finns rutschkanor, lekhörnor, upplevelsestugor och ett minitivoli. På Kaatach lekland i Stockholm, Tyresö finns alltid något nytt att upptäcka för hela familjen och bara fantasin sätter gränsen för lek och bus.

När ni gör ett besök på vårt lekland i Stockholm, Tyresö så vill vi att barnen ska ha kul men också lära sig något samtidigt. Många av våra aktiviteter kombinerar dessa som t.ex vår trafikskola där barnen får åka runt i elbilar men också lära sig vad viktiga vägmärken betyder. Vårt mål är att det ska vara kul att lära sig!

Kaatach är ett lekland i Stockholm för barn i alla åldrar och vi kan garantera att ditt barn kommer att ha en rolig upplevelse hos oss!

Håll utkik i vårt kalendarium efter allt kul som händer här i Tyresö. Du kan även följa oss på instagram @kaatach_lekland

Aktiviteter inomhus och utomhus

På Kaatach Lekland i Stockholm, Tyresö så tycker vi att det är viktigt att barnen får leka både inomhus och utomhus. Man behöver komma ut ibland för att få lite frisk luft. Vi har därför många roliga aktiviteter utomhus för barnen som bland annat gungor, trampoliner, en klätterborg och mycket mer! Utomhuslek är tillgängligt året runt men på sommaren så har vi även ett helt eget tivoli med många roliga attraktioner.

Vi är övertygade om att barnen kommer att ha en oförglömlig upplevelse i vårt Lekland i Stockholm. Varmt välkomna!

Lekträffar

Lek & Lär på Kaatach

På Kaatach har vi många olika barnaktiviteter och kurser för barn i alla åldrar. För oss är det viktigt att alla barnaktiviteter är både roliga och utvecklande.