Lekland i Stockholm

Roliga aktiviteter för barn

På Kaatach lekland i Stockholm får både fantasin och myrorna i benen släppa loss. I vårt pedagogiska lekland i Stockholm på cirka 3 000 kvadratmeter finns det massor av spännande upplevelser och aktiviteter för barn. Här kan barnen leka, dansa, spela olika spel, klättra och lära sig trafikregler på Kaatach trafikskola. Våra elbilar finns alltid tillgängliga i den lilla staden med trafikljus, vägmärken, övergångsställen, polisstation, brandstation, sjukhus, skola, bank, fängelse med mera.

Vi har även tipspromenad och lekträffar för barn med behov av särskilt stöd.

Det finns många spännande och roliga upplevelser för barn i alla åldrar hos oss på Kaatach. När vädret tillåter kan barnen flyga med Kaatach Air till Rymdlandet, lägga till med båten i hamnen eller resa med tåget på äventyr. Här finns rutschkanor, lekhörnor, upplevelsestugor och ett minitivoli. På Kaatach lekland i Stockholm finns alltid något nytt att upptäcka för hela familjen och bara fantasin sätter gränsen för lek och bus.

Kaatach är ett lekland i Stockholm för barn i alla åldrar och vi kan garantera att ditt barn kommer att ha en rolig upplevelse hos oss!

Håll utkik i vårt kalendarium efter allt kul som händer här i Tyresö. Du kan även följa oss på instagram @kaatach_lekland

Lekträffar

Lek & Lär på Kaatach

På Kaatach har vi många olika barnaktiviteter och kurser för barn i alla åldrar. För oss är det viktigt att alla barnaktiviteter är både roliga och utvecklande.