Spela spel Se på film

Historien om Kaatach

Mer info om Kaatach

Kaatach startades 2008 av Tyresöbon Anders Remius, till en början var det mest en lekplats för Anders barnbarn och deras vänner men fler och fler ville vara med och leka och därmed utvecklades verksamheten snabbt till en publik attraktion.

Den första tiden bakade vi bullar med barnen, planterade frön och körde elbilar men ytan var då bara 50kvm så när verksamheten flyttade till dagens lokaler på hela 1500kvm (inomhus) så var idéerna många. Anders var nybliven pensionär 2008 och hans önskan var att barn och vuxna skulle leka och upptäcka tillsammans. Kaatach erbjuder även pedagogisk utveckling för barnen och därför har vi Rymdlandet, Trafikskolan och våra tre olika tipspromendader. 

Man kan också bli medborgare i Kaatach, då erhåller man olika rabatter och vi bjuder barnet på glass när de fyller år.

Här på Kaatach finns en egen valuta som heter Kaa och det egna språket heter Kaatachiska. Kaatach betyder hej och KaatachKaatach betyder hej då.

Under åren har Kaatach vuxit och det har blivit lek utomhus på ytterligare 1500kvm. Utomhus har vi ett eget tåg där barnen är lokförare och passagerare. Vårt eget flyg "Kaatach Air" flyger till Rymdlandet. Det finns även en stor klätterborg, rutschkanor, gungor, hängbroar, uteservering, studsmattor m.m. Under sommarhalvåret har vi även fyra tivoliattraktioner!

Varmt välkomna till oss!

Img 2164

Upp