Spela spel Se på film

Lek & Lär på Kaatach

Lek & Lär

På Kaatach lekland har vi många olika barnaktiviteter för barn i alla åldrar. För oss är det viktigt att alla barnaktiviteter är både roliga och utvecklande. Här kan barnen dansa, ta del av barnföreställningar och event, köra elbilar, upptäcka vår egna stad med café, polisstation, bank, kök, brandstation, fängelse, bilverkstaden, och inte minst leka loss i alla våra klätterställningar och rutschkanor. 

vårt kalendarium hittar du löpande information om tider och kommande barnteatrar och event.  

 

 IMG_1330

 

Trafikskola

  • Billandet 1
  • Billandet 2
  • 2015 0510 Kaatach Parth 68
  • Billandet 3
  • 2015 0510 Kaatach Parth 80
  • Img 1384
  • Img 4042

På Kaatach har vi en egen trafikskola. Här lär sig barnen hur de viktigaste vägmärkena ser ut och hur man beter sig i trafiken. Förutom en teorilektion får barnen köra elbilar i Kaatachs egen stad. Alla som deltar i Kaatachs trafikskola får ett eget körkort och teorihäfte med sig hem.

Självklart anpassar vi trafikskolans innehåll efter barnens mognad och andra eventuella önskemål. 

Kostnad: 40kr / barn utöver sedvanlig entré till leklandet.

Kontakta oss för mer information och bokning.

Lekträffar för barn med behov av särskilt stöd

Kaatach Lek & Lär

Sista torsdagen varje månad, med uppehåll för skollov, erbjuder vi lek i lugnare miljö för barn med behov av särskilt stöd. 

Vår erfarenhet är att barn med olika typer av diagnoser har svårt att besöka ett lekland under helger p g a att ljudvolymen då blir hög och att det oftast är många barn på anläggningen, därför har vi valt att avsätta en egen dag varje månad för de barn som behöver lite lugnare miljö omkring sig. Här är tanken att barnen tillsammans med sina syskon, föräldrar och andra familjer kan umgås och ha roligt.

Entré: 79kr barn mellan 1-2år, 149kr för barn över 2år. 

Datum för våren 2020:

30/1

20/2

26/3 - INSTÄLLT PGA CORONA

23/4 - INSTÄLLT PGA CORONA

28/5 - INSTÄLLT PGA CORONA

Datum för hösten 2020:

24/9

22/10

26/11 -  INSTÄLLT PGA CORONA

17/12 -  INSTÄLLT PGA CORONA

 

 Välkomna!

 Lekland 2

Rymdlandet

Rymdlandet 1

På Kaatach kan barnen flyga flygplan till Rymdlandet och lära sig mer om vårt solsystem och vilka planeter som finns där. I rymdlandet finns det mystiska djur, stjärnor, planeter och mycket mer.

Barnen får besöka planeten Kaata där underliga och galna utomjordiska figurer bor, få sitt eget stjärntecken att blinka och titta på Neonödlor, Tröttutar och Pirajblommor i Skogen av sirén. Kanske avslutar vi besöket med att bjuda alla barn på rymddisco!?

 

Tipspromenad

Vi har två olika tipspromenader - Djur & natur samt Blandat.

Kom till kassan så berättar vi mer! 

 Img 2350

Upp