Vi har länge haft våra funderingar på att starta upp någon form av sommarkollo men förra året grusades våra planer på grund av pandemin. Nu vill vi försöka göra detta i liten skala, med hänsyn till pandemin. Går det bra kanske det blir något i större skala nästa sommar.

Datum: 18/6, 2/7, 6/8 samt 13/8

Tid: kl 10,00-16,00

Anmälan måste vara oss tillhanda senast måndagen före aktuellt datum.

Ålder: 5-8år. (Förälder behöver inte närvara på Kaatach under dagen.)

Pris: 279kr per barn/dag. Boka en dag eller flera. Betalning sker vid med ankomst på den aktuella dagen (kort eller Swish).

I priset ingår lek (både inne och ute), mat, dryck, mellis, glass och trafikskola. Vi kommer dela upp oss i mindre grupper och fördela oss mellan padelbanan och trampolinparken (två nyheter till sommaren!) där våra lekledare kommer att guida barnen på dessa båda stationer. Vi kommer även att leka med barnen i leklandet och köra våra populära elbilar tillsammans, om vädret tillåter kan vi åka till Ute-Staden. I schemat finns det flera inplanerade tider för wc-besök och handtvätt, då vi är noga med vår handhygien under pågående pandemi. När vi äter tillsammans kommer varje barn att ha en tom stol mellan sig och nästa kompis, för att hålla avstånd och inte bidra till ökad smittspridning. Antalet platser är begränsade.

Om antalet anmäla barn är lägre än fem till ett datum kommer vi behöva ställa in tillfället och flytta de barnen till ett annat datum.

 Fyll i anmälningsformuläret  här och säkra din plats.

slider-bild