Välkomna att prova höstens nyhet

MultiBall är en interaktive spelvägg med över 40 olika spel. Välj mellan spel som både är idrottsspecifika, som fotboll och handboll, men också spel där du leker eller tävlar om allt ifrån att träffa ballonger, bomber eller varför inte fiskar. Det finns något för alla åldrar och du kan både spela själv, tillsammans med flera eller mot varandra. Det är även perfekt om du vill göra något ihop barn-vuxen då ni kan spela tillsammans på väldigt lika villkor.

Förutom att det är ett fantastiskt roligt spel har det också en annan grym fördel – Du som spelar är i rörelse hela tiden! Det finns lite lugnare spel, men i de allra flesta fall kan vi garantera att du både blir ordentligt varm i kroppen och kanske till och med höjer pulsen en del.

Spelet hittar du i discorummet, ingår i inträdet.

Lekträffar för barn i behov av särskilt stöd under 2024

Vår erfarenhet är att barn med olika typer av diagnoser har svårt att besöka ett lekland under helger p g a att ljudvolymen då blir hög och att det oftast är många barn på anläggningen, därför har vi valt att avsätta en egen dag varje månad för de barn som behöver lite lugnare miljö omkring sig.

läs mer