Spela spel Se på film

Omsorgsfull öppning den 3/7

Vi är glada över att kunna välkomna våra gäster tillbaka till Kaatach. Vi öppnar med varsamhet och har förberett så att ert besök hos oss kan ske under trygga former.

När Kaatach öppnar, behöver jag vara orolig inför mitt besök?

Nej, våra gästers och vår personals säkerhet och trygghet är alltid vår högsta prioritet. Vi har genomfört en riskanalys och identifierat ett antal åtgärder som vi kommer att genomföra - för att kunna öppna anläggningen på ett tryggt sätt, utifrån riktlinjer och rekommendationer från svenska myndigheter.  Vi har förståelse för att man som gäst kan känna oro eller ha frågor inför sitt besök och vi ska försöka besvara dem alla. Om man som gäst eller personal uppvisar symptom eller inte känner sig frisk ska man hålla sig hemma.

Hur påverkas de gäster som har årskort på Kaatach?

Våra årskortare är våra mest trogna gäster och vi är väldigt måna om att de ska bli nöjda. När vi öppnar så har vi adderat antalet dagar som vi har haft stängt på samtliga årskort, så att ingen tid förloras.

Vilka insatser vidtar Kaatach för att bidra till minskad smittspridning?

Det här gör vi för att våra medarbetare och gäster ska känna sig trygga när de besöker oss och för att minska smittspridningen i samhället:

- För att minska köer och trängsel kommer vi…

… öppna Kaatach för ett mycket begränsat antal gäster per dag.
… flytta försäljningen av entrébiljetter till Kaatach.se - alla besök måste förbokas. Klicka här för att boka plats.

- För att säkerställa social distanshållning kommer vi…

… införa rutiner samt avståndsmarkeringar och avskiljare på platser runt om på Kaatach där det kan uppstå mycket  folk på begränsad yta. Vi har även valt att stänga av vartannat bord i cafét och vill påminna om att alla behöver respektera och följa myndigheternas rekommendationer att hålla avstånden till varandra både i cafét och i leklandet.
… inte genomföra några uppträdanden på scenen innan situationen är säker.
… utbilda personal i gällande rutiner och rekommendationer.
… informera gästerna både innan besöket och på Kaatach om gällande rutiner och rekommendationer.

- För att säkerställa hygienhållning kommer vi…

… förstärka städrutiner av allmänna ytor och toaletter.
… utforma särskilda städ- och hygienrutiner anpassade för situationen.
… införa utökad möjlighet till handtvätt/handsprit på flera ställen på vår anläggning.
… utbilda all personal i gällande hygienrutiner.

 Åtgärderna ovan är resultatet av en riskanalys av vår verksamhet. Den visar att genom justeringar och anpassningar på flera verksamhetsområden kan vi möta de förhållningsregler och rekommendationer som finns och därmed minimera risken för smittspridning.

Vad är öppet?

Hela leklandet inomhus är öppet, ca 1500kvm. Vi har även öppnat upp den nya staden utomhus så att barnen kan köra ut med elbilarna. Studsmattorna, innebandyplanen, gungorna och allt annat kul på taket är öppet varje dag. Även båtarna i hamnen och dasset är tillgängliga för lek och skoj. Missa inte en tur till Rymdlandet, som ni hittar bakom Kaatach Air. Hela klätterborgen med hängbroar och rutschkanor är också självklart öppna.

Tivolit är tyvärr stängt då åkattraktionerna utomhus omfattas av förbudet mot offentlig tillställning. Vi beklagar detta och följer löpande våra myndigheters rekommendationer.

Bra att veta 

Vi följer noga utvecklingen kring coronapandemin och riktlinjer från myndigheter och regeringen. Vi fortsätter att arbeta för att bromsa smittspridningen av covid-19 och är beredda att göra ändringar i öppethållandet och verksamheten om det krävs.

Denna information uppdateras kontinuerligt och skrivs med reservation för ändringar. För den senast uppdaterade informationen från myndigheterna, besök krisinformation.se.

Läs mer om Covid-19 hos Folkhälsomyndigheten 

Vi vill understryka att även våra besökare har ett eget ansvar att hålla tillräckligt stort avstånd till varandra, respektera hänvisningar och visa hänsyn mot andra, både besökare och vår personal, för att motverka smittspridning av covid-19. Vi befinner oss i en väldigt speciell tid och det är vårt gemensamma ansvar att skydda varandra mot viruset. Tack för att ni hjälper till! <3

 

Upp