Spela spel Se på film

Om Kaatach

 MG 5973

Vårt roliga och pedagogiska lekland är cirka 3 000 kvadratmeter stort och här har vi massor av spännande barnaktiviteter och kurser. På Kaatach kan barnen bli medborgareta körkort eller jobba som poliser i vår egen stad. Vi har pysseldagar och lekträffar för barn med behov av särskilt stöd.

På Kaatachs utomhusdel kan barnen flyga flygplan till Rymdlandet, åka tåg, lägga till med båten i Kaatachs egen hamn och åka karuseller på vårt minitivoli.

Självklart kan du även ha barnkalasföretagsfest och företagsevent hos oss.

Hos oss kan alla bli medborgare och det är helt gratis. Som medborgare får man 20% rabatt på inträdet i leklandet under måndagar till torsdagar och löpande information om allt kul som händer på Kaatach.

Hjärtligt välkommen till Kaatach lekland i Tyresö, liten som stor!

För uppdateringar på Kaatch, följ oss gärna på vår Instagram @kaatach_lekland

 

Kaatach startades 2008 av Tyresöbon Anders Remius, till en början var det mest en lekplats för Anders barnbarn och deras vänner men fler och fler ville vara med och leka och därmed utvecklades verksamheten snabbt till en publik attraktion.

Den första tiden bakade vi bullar med barnen, planterade frön och körde elbilar men ytan var då bara 50kvm så när verksamheten flyttade till dagens lokaler på hela 1500kvm (inomhus) så var idéerna många. Anders var nybliven pensionär 2008 och hans önskan var att barn och vuxna skulle leka och upptäcka tillsammans. Kaatach erbjuder även pedagogisk utveckling för barnen och därför har vi Rymdlandet, Trafikskolan och våra tre olika tipspromendader. 

Man kan också bli medborgare i Kaatach, då erhåller man olika rabatter och vi bjuder barnet på glass när de fyller år.

Här på Kaatach finns en egen valuta som heter Kaa och det egna språket heter Kaatachiska. Kaatach betyder hej och KaatachKaatach betyder hej då.

Under åren har Kaatach vuxit och det har blivit lek utomhus på ytterligare 1500kvm. Utomhus har vi ett eget tåg där barnen är lokförare och passagerare. Vårt eget flyg "Kaatach Air" flyger till Rymdlandet. Det finns även en stor klätterborg, rutschkanor, gungor, hängbroar, uteservering, studsmattor m.m. Under sommarhalvåret har vi även fyra tivoliattraktioner!

Varmt välkomna till oss!

Upp