Spela spel Se på film

Lek & lär på Kaatach

 Lek & Lär

På Kaatach lekland har vi många olika barnaktiviteter för barn i alla åldrar. För oss är det viktigt att alla barnaktiviteter är både roliga och utvecklande. Här kan barnen dansa, ta del av barnföreställningar och event, kör elbilar, upptäcka vår egna stad med cafe, polisstation, bank, kök och inte minst leka loss i alla våra klätterställningar och rutschkanor. 

vårt kalendarium hittar du löpande information om tider och kommande barnteatrar och event.  

 

 IMG_1330

Fullsizeoutput _117

Lekträffar för barn med behov av särskilt stöd

Kaatach Lek & Lär

Sista torsdagen varje månad, med uppehåll för skollov, erbjuder vi lek i lugnare miljö för barn med behov av särskilt stöd. 

Vår erfarenhet är att barn med olika typer av diagnoser har svårt att besöka ett lekland under helger p g a att ljudvolymen då blir hög och att det oftast är många barn på anläggningen, därför har vi valt att avsätta en egen dag varje månad för de barn som behöver lite lugnare miljö omkring sig. Här är tanken att barnen tillsammans med sina syskon, föräldrar och andra familjer kan umgås och ha roligt.

Entré: 50kr barn mellan 1-2år, 130kr för barn över 2år. Som registrerad medborgare betalar ni 80kr per barn för dessa lekträffar.

Att vara medborgare på Kaatach är gratis och registreringen gör man enkelt på vår hemsida. Som medborgare erhåller man vårt nyhetsbrev en gång per månad, vi har speciella medborgardagar, rabatterbjudanden på t ex kalas och leksaker för våra medborgare, vi bjuder även registrerade barn på glass när de fyller år. 

Datum för hösten:

29/8

26/9

24/10 (en vecka tidigare pga höstlov v44)

28/11

Välkomna!

 Lekland 2

Tipspromenad

Vi har två olika tipspromenader - Djur- och naturskolans tipspromenad, och Disneypromenad.

Kom till kassan så berättar vi mer! 

 Img 2350

Upp