Spela spel Se på film

Barnkalas på Kaatach

 • Kalas 1
 • Kalas 2
 • Kalas 4
 • Kalas 5
 • Kalas 6
 • Kalas 7
 • Kalas 8
 • Kalas 9
 • Kalas 10
 • Img 4924
 • 383875Ff Fcd5 4714 88Dc Efd9d06df931
 • Img 5104
 • Img 5109
 • Img 4924 (1)
 • Img 5138

 

Fira födelsedagen på Kaatach här i Stockholm och låt vår kalasvärd hjälpa er med allt som hör barnkalaset till. Fira i något av våra kalasrum och låt sedan barnen leka av sig i leklandet och utomhus! 

Ni har tillgång till kalasrummet i 1,5 timme men får självklart stanna och leka så länge ni bara orkar. Boka kalas gör man i bokningssystemet, där finns info om vilka rum som är lediga, vilka menyer som finns o s v.

 Välkommen att boka barnkalas alla dagar i veckan.

Har ni ont om tid inför kalaset? Skriv ut våra färdiga inbjudningskort eller hämta ut i caféet. 

Körkortskalas

På ett körkortskalas lär sig barnen hur de viktigaste vägmärkena ser ut och hur man beter sig i trafiken. Förutom en teorilektion får barnen köra elbilar i Kaatachs egen stad. Sedan gör vi egna körkort med foto på alla barn som har varit med på körkortskalaset. Kan bokas måndag-söndag, dock ej under lov- och helgdagar.

Boka barnkalas

I kalasbokningen hittar ni alla lediga datum och kalastider. Här kan ni även göra olika typer av tillval, till exempel föräldrafika, hot snacks, papperstallrikar med motiv, popcorn med mer. Tiden ni bokar i rummet är tiden då er mat kommer att serveras av kalasvärden, direkt efter maten serveras glassbägaren.

Ni bestämmer själva start- och sluttid på ert kalas men ni har tillgång till kalasrummet i 1,5 timme. Kalasrummet är uppdukat när ni kommer med serpentiner och med det antalet platser som ni har meddelat oss i förväg. Senast torsdagen samma vecka som kalaset äger rum lördag eller söndag så måste ni inkomma med info på antalet barn och ev allergier hos barnen.

I kalaset ingår obegränsad lektid på Kaatach, öppet kl 10-18 måndag-söndag.

 Om ni önskar ni ta med egen tårta tillkommer 100kr i serviceavgift.

Det är inte tillåtet att ta med egen dryck, fikabröd, snacks eller godis till kalaset utan endast tårta. Vi tillåter inga ballonger då många barn är rädda för dem och det finns kvävningsrisk när ballongerna går sönder. Ring oss gärna om ni undrar över något kring barnkalas, 08-400 268 80.

 

 Boka ditt barnkalas här.

 

Priser

Barnkalas

Barnkalas på Kaatach kostar 160 till 200 kronor per barn, beroende på menyval. 

Kika gärna i kalasbokningen för lediga datum och kalastider. 

 

Körkortskalas

Pris: 30kr extra per barn
Kalastider: Måndagar-söndag. Tiden kommer vi gemensamt överens om, beroende på kalasdag.  

 Kalasfotografen Kaatach Kalasbilder 20

Våra kalasrum

Piratrummet

Antal: 7 - 17 barn.

Kalastider: Måndagar till söndagar klockan 11.00, 13.00 eller 15.00. 

Img 5138

 

Cirkusrummet

Antal: 7 - 21 barn.

Kalastider: Måndagar till söndagar klockan 10.30, 12.30, 14.30 eller 16.30. 

Img 5109

 

Skärgårdsrummet

Antal: 7 - 32 barn.

Kalastider: Måndagar till söndagar klockan 11.30, 13.30 eller 15.30.

Stort Kalasrum

Kalasmenyer

Barnkalas

 

Fikameny

En stor kanelbulle, en Smakis (ekologisk) eller Mjölk, glassbägare och godispåse.

Pris: 160 kronor per barn.

Korvmeny

Två korv med bröd, en Smakis (ekologisk) eller Mjölk, glassbägare och godispåse.

Pris: 170 kronor per barn.

Liten pannkaksmeny

Två pannkakor med sylt och grädde, en Smakis (ekologisk) eller Mjölk, glassbägare och godispåse.

Pris: 180 kronor per barn.

Stor pannkaksmeny

Fyra pannkakor med sylt och grädde, en Smakis (ekologisk) eller Mjölk, glassbägare och godispåse.

Pris: 200 kronor per barn.

Frågor och svar om barnkalas på Kaatach

Kalasfotografen Kaatach Kalasbilder 10

Så här går ett kalas till.

Kom ca 15 min före era egna gäster. Kalaset börjar med att vi hälsar er välkomna i kassan och berättar var ni ska vara och hur ert kalas kommer att gå till. Här svarar vi på eventuella frågor kring kalaset. Ni kommer sedan få entréband i samma antal som ni bokat gäster. Banden sätter ni på era gäster när de anländer. På så vis har ni koll på att alla kalasbarn är på plats.

 I kalaset ingår obegränsad lektid på Kaatach, öppet kl 10-18 måndag-söndag.

När er kalasrumstid börjar serveras maten i ert rum. Det är viktigt att ni passar er mattid då ni har tillgång till rummet i 90 minuter och det är flera moment som ska hinnas med. Därefter serveras glass i samband med sång för födelsedagsbarnet. 

 Vår personal städar och tömmer kalasrummet direkt efter glassen, så vi är tacksamma om ni tar med era tillhörigheter. Om ni önskar låsa in paket eller värdesaker så har vi förvaringsskåp i kapprummet. Ta gärna med ett hänglås eller köp ett i kassan för 50kr.

När 15 minuter återstår av er kalasrumstid så är det dags för finalen. Er kalasvärd delar nu ut godispåsar till alla kalasbarn. Om ni valt fiskdamm som tillvall (i samband med er bokning) så går ni tillsammans med er kalasvärd till fiskdammen.

Ni har tillgång till kalasrummet i 1,5 timme och önskar ni ta med egen tårta tillkommer 100kr i serviceavgift. 

Vänligen observera att det inte är tillåtet att äta godis i leklandet. 

Hur många får vi vara?

Våra tre kalasrum rymmer max 15, 16 respektive 32 barn. Minsta antal för bokning är sju barn i samtliga kalasrum. Det går att boka kalas för färre antal barn men då måste ni betala för resterande barn. Till exempel: om ni bokar ett kalas för fem barn i Skärdgårdsrummet måste ni betala för sju barn. 

 

Om ni blir många vuxna som stannar på kalaset rekommenderar vi er att boka Skärgårdsrummet där både barn och vuxna kan fika tillsammans. Ni kan även köpa fika till de vuxna gästerna, boka föräldrafika i samband med din bokning, 25 kronor per person för kaffe och bulle. (ordinarie pris 20kr för bulle samt 20kr för kaffe)

Vad kostar kalaset?

Barnkalas på Kaatach kostar 160 - 220 kronor per barn, beroende på menyval. Observera att eventuella ändringar om antalet barn måste ske senast torsdagen samma vecka som kalaset äger rum, så att personalen vet hur mycket mat de ska förbereda. Om några av kalasbarnen inte dyker upp tillkommer endast en matkostnad för dessa barn.

 Ni har tillgång till kalasrummet i 1,5 timme och önskar ni ta med egen tårta tillkommer 100kr i serviceavgift.

Hur betalar jag?

Du betalar kalaset på plats på Kaatach. Vi tar emot både kort- och kontantbetalning.

Vissa barn har allergier eller kan inte äta griskött, finns det andra alternativ?

Självklart hjälper vi till att ordna nötkorv eller soyakorv till alla som inte vill eller kan äta griskött. Vi har dessutom mjölk- och glutenfria pannkakor. Vi har även veganska alternativ t ex veganska pannkakor och falafel. Vi har även andra alternativ till den klassiska godispåsen. Glassbägaren i menyn kan bytas upp mot Piggelin för allergiker. Meddela oss vid bokningen av kalaset så tar vi kontakt med er och berättar vilka alternativ ni kan välja på. Senast torsdag samma vecka som ni har kalaset lördag/söndag behöver ni återkoppla till oss med antalet barn och ev allergier eller specialkost.

Hur bokar jag?

Enklast är det att boka barnkalas direkt i vår kalasbokning men ring oss gärna om ni har fågor kring barnkalas, måndagar till fredagar klockan 10.00 till 18.00 nås vi på tel 08-400 268 80. Det går även bra att lämna meddelande så ringer vi upp så snart vi kan. 

Vad gäller vid avbokning?

Avbokning skall ske skriftligen till personal@kaatach.se minst 2v före kalasdagen för att inte medföra någon debitering. Avbokningar som inkommer 1v före kalasdagen debiteras med 500kr. Senare avbokningar och uteblivna kalas debiteras med hela kalasets värde.

Vad mer bör jag tänka på?

Alla födelsedagsbarn måste ha en vuxen person med sig som ansvarar för att alla följer de regler vi har på Kaatach.

På Kaatach finns det mindre förvaringsskåp att låsa in värdesaker i. Medtag eget hänglås eller köp ett i vårt café för 50 kronor. Dessvärre får vi inte ha barnvagnar inomhus p g a brandsäkerhetsskäl. Vagnen kan du låsa fast utanför entrén (ta med eget hänglås). I cafét finns babysitter att låna.

Vid ändring av kalasbokning har du som bokar skyldighet att återkomma senast torsdagen innan kalaset med information om vilken ändring du önskar att göra, uppge antalet barn och om det finns någon allergi eller övrig information.

 

Finns inbjudningskort?

Javisst, gratis inbjudningskort finns att hämta hos oss på Kaatach eller skriva ut direkt

 

Saknar du din bokningsbekräftelse?

När kalaset är bokat i systemet så skickas en bekräftelse till dig på aktuell dag, vald meny o s v. Om du inte har mottagit din bekräftelse efter 24h så titta gärna i skräpkorgen. Lägg gärna in personal@kaatach.se i din adressbok så att våra mejl inte riskerar att hamna i skräpkorgen. 

Kalasfotografen

Goda födelsedagsminnen – anlita en kalasfotograf! 


Pris: 1.500kr


Ni har möjlighet att dokumentera barnkalaset på ett roligt sätt.

Vi fotograferar under hela kalaset, efter kalaset får Ni tillgång till Er egen sida på internet för bildgenomgång och bildurval.

Jag sätter sedan ihop ett bildspel med musik till, med de bilder Ni valt ut. Det ingår 20st högupplösta färdigredigerade bilder samt ett bildspel.

Kaatach samarbetar med Kalasfotografen, kontakta Jonas@kalasfotografen.se

Kalasfotografen Kaatach Kalasbilder 6 

 

 

Cirkuskalas med Fredin Adventure

 Cirkuskalas på Kaatach! 

Kaatach erbjuder Cirkuskalas på lördagarna i samarbete med Fredin Adventure.

- minsta antalet barn är 7st.

- rekommenderad ålder är 5år och uppåt.

I priset ingår en egen cirkuslärare från Fredin Adventure som under 45min finns till hands och kalasbarnen får prova jonglering, pyramid och mycket annat skoj.

För Cirkuskalas tillkommer en avgift om 1 500kr, utöver sedvanlig kalasmeny. Är det fler än 15 barn så tillkommer 1000kr för ytterligare en cirkuslärare.

 

Körkortskalas

Körkortskalas på Kaatach!

På ett körkortskalas lär sig barnen hur de viktigaste vägmärkena ser ut och hur man beter sig i trafiken. Förutom en teorilektion får barnen köra elbilar i Kaatachs egen stad. Vi gör egna körkort med foto på alla barn som har varit med på körkortskalaset.

Alla deltagande barn får ta med sig teorihäftet och körkortet hem. Rekommenderas från 5år. Utöver vald kalasmeny tillkommer 30kr per barn för trafikskolan.

Kan bokas måndag-söndag.

2015 0510 Kaatach Parth 56

 

Tivolikalas

Barnkalas

Vill du göra kalaset ännu roligare? Boka till en egen tivolirunda där din kalasvärd kör dig och dina kompisar på en egen tur.

Priset på tillvalet beror på antalet barn. 

Max 8 barn: 800kr

9-15 barn: 1 000kr

15 barn och uppåt: 1 500kr

I priset ingår alla attraktioner, dvs alla kalasbarn får åka samtliga attraktioner en gång var! 

För att boka detta tillval skriver du in "abonerad tivolirunda" under "övrigt" i din kalasboking.

Upp